> 

Visual? Que és visual merxandatge?, que és això? molta gent està en aquest tipus de preguntes, aquest ofici no és conegut, està en creixement, és així?, en aquest país estem molt tancats en referencia a noves feines, noves maneres de fer, tenim molts prejudicis sobre la gent o les coses noves.

No se si és aquesta la raó, per la qual no evolucionem tan ràpid, com són altres països, i per incrementar-ho, justament ara no és un bon moment per l’evolució, si? No és un bon moment? No podria ser al contrari que necessitem evolucionar per sortir de la crisi?

Perquè ja que hi ha crisi que donguin una oportunitat a coses noves com són el visual i el aparadorisme. Quina opció té una botiga per surtir del forat al que està ficat, doncs jo crec que reiventar-se, posar coses noves, donar una oportunitat a la publicitat, però no, aquí molts al veure que la cosa no va be, opten per qedar-se com estan o fent fora a treballadors, estem estancants, sóm antics, amb ment molt passada. Si segurament ens arrisquem, si optem per renovar però, i si funciona cap a millor? Tindriem una oportunitat, donariem feina a gent, podriem millorar la situació.

Una bona imatge val més que mil paraules, ho això es deia, doncs qui té la possibilitat de donar una bona imatge?, doncs, un visual un aparadorista, un bon publicista, un bon dissenyador.

Un altre és que donem feina a qui ja en té a com ja he dit estem estancants, sóm conservadors en aquest sentit, per tant el que fem és agafar una persona que té una experiència brutal de mil anys per fer la feina, i segurament que ja està treballant en un altre lloc, perque aixo?, No és millor una persona nova, una persona fresca que té idees noves, innovadores, impactants, si, acaba de acabar els estudis, però això no vol dir que no tingui els coneixements necessaris, justament al contrari, té els coneixements recents, i té ganes de sortir a trencar motlles, ensenyar les seves idees, destacar. Qui sóm nosaltres per menysprear per no tenir experiència?. Estem malgastant una oportunitat de renovar-nos de ser diferents, i la deixem escapar.

Els joves sóm un sac d’idees extraordinari, però no ens saben utilitzar, ens deixen per inexperts, Així, que passarà, d’aquí uns anys? que tots serán massa grans per treballar? i els joves d’aquesta generació seguint sense tenir experiència?, perquè mai ens han donat una oportunitat, que hem de fer marxar fora? Donar idees a altres paisos, si és molt tentador, però hi ha gent que no vol marxar que aquest és el seu pais la seva terra vol fer la seva vida aquí, o que no té la oportunitat de marxar, no té els medis.

Els que ens volem quedar doneu-nos un cop de mà, no ens poseu pals a les rodes, que nosaltres també volem arribar a ser algú a la vida, tenir els nostres mèrits com tots.

Tenim idees, les volem exterioritzar, no ens treieu les ales, no fem que les ments del demà nostres, marxin, no deixeu escapar oportunitats, agafeu-les al vol.